Pre, Dhj 1, 2023
Banner Top
Banner Top
“Barbie në botën e… sovietikëve”

Kukulla Barbie, në vendet perëndimore dhe demokratike është paraqitur gjithmonë me një fustan ngjyrë rozë, veturë të bukur dhe gjëra të tjera të shtrenjta.

Një fotograf ka bërë një fotosesion me kukullën Barbie, krejt në një vend tjetër jo edhe aq demokratik.

Fotografi Giedre Vaiciulaityte, është në Rusia dhe përmes fotosesionit të tij ka paraqitur se si do ishte ‘jeta’ e Barbie në Ish Bashkimin Sovjetik.

Youtube

Arkiva

Kategoritë