Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Arsyet pse disa persona nuk kanë dëshirë seksuale

Shumë persona, mund të mos përjetojnë kënaqësi gjatë seksit. Mungesa e libidos tek njëri partner, mund të ndikojë në gjithë lidhjen e ciftit.

Janë disa arsye pse disa persona nuk mund të përjetojnë orgazmë gjatë marrdhënies seksuale.

Arsyjet mund të jenë fizike apo emocionale.

Fizike – shumë probleme fizike, mund të shkaktojnë probleme gjatë seksit. Sëmundjet si diabeti, sëmundjet e zemrës, neurologjike, problemet me hormone dhe monopauza – mund të shkaktojnë ulje të libidos apo dëshirës seksuale.

Emocionale – problemet me stresin dhe ankthin, e ulin ndjeshëm dëshirën për të kryer seks.

Youtube

Arkiva

Kategoritë