Mër, Jan 19, 2022
Banner Top
Banner Top
28 korrik, Dita Botërore e Hepatitit

Sot është data 28 Korrik, që nënkupton Ditën Botërore të Hepatitit, datë e cila është zgjedhur në nder të ditëlindjes së profesor Baruch Blumberg Samuel, zbuluesit të virusit të heptitit B dhe vaksinës së parë të hepatitit B.

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH), çdo vit organizon Ditën Botërore të Hepatitit për të rritur informimin dhe ndërgjegjësimin për hepatitin dhe pasojat që ai shkakton.

Të gjitha hulumtimet e nevojshme për këtë sëmundje i realizojnë në Olive Medical & Laboratory në mënyrë të saktë.

Beso në më t’mirët 

Arkiva

Kategoritë