Pre, Jan 28, 2022
Banner Top
Banner Top
120 të infektuar dhe 122 të shëruar nga COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, njofton që gjatë 24 orëve të fundit 120 persona janë infektuar me COVID-19 dhe 122 të tjerë janë shëruar.

Të infektuarit janë nga këto komuna:

 “Komuna Prishtinë 30 raste, komuna Prizren 16 raste, komuna Gjilan 13 raste, komuna Gjakovë 11 raste, komuna Rahovec 7 raste, komuna Viti 7 raste, komuna Deçan 6 raste, komuna Vushtrri 5 raste, komuna Pejë 4 raste, komuna Ferizaj 3 raste, komuna Drenas 2 raste, komuna Kamenicë 2 raste, komuna Klinë 2 raste, komuna Malishevë 2 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Skenderaj 2 raste dhe me nga një rast komunat Fushë Kosovë, Istog, Mitrovicë, Podujevë, Shtime dhe Suharekë”, njofton IKSHPK.

Arkiva

Kategoritë