Pre, Jan 28, 2022
Banner Top
Banner Top
12 mijë e 934 raste aktive me koronavirus në Kosovë

12 mijë e 934 persona janë ende aktivë me koronavirus në Kosovë

Numri i përgjithshëm i rasteve aktive është duke u rritur pas shtimit të infektimeve kohëve të fundit.

Gjatë ditës së sotme 836 persona kanë rezultuar pozitivë me koronavirus dhe kanë vdekur 10 persona. /familjajone

Arkiva

Kategoritë