Die, Jan 23, 2022
Banner Top
Banner Top
Veshjet plot të stil të Kate Middelton (FOTO)

Dukesha e Cambridge, Kate Middelton, njihet për stilin unik që ka.

Ajo duket bukur jo vetëm në ceremoni të rëndësishme ku është e veshur me rroba të dizajnerëve të famshëm, por ajo duket me stil dhe klasë edhe në veshje të tjera në ditë normale.

Më poshtë mund t’i shikoni disa prej veshjeve të saj:

20+ Iconic Kate Middleton Looks That Prove She’s a True Queen of Style
20+ Iconic Kate Middleton Looks That Prove She’s a True Queen of Style
20+ Iconic Kate Middleton Looks That Prove She’s a True Queen of Style
20+ Iconic Kate Middleton Looks That Prove She’s a True Queen of Style
20+ Iconic Kate Middleton Looks That Prove She’s a True Queen of Style
20+ Iconic Kate Middleton Looks That Prove She’s a True Queen of Style
20+ Iconic Kate Middleton Looks That Prove She’s a True Queen of Style
20+ Iconic Kate Middleton Looks That Prove She’s a True Queen of Style
20+ Iconic Kate Middleton Looks That Prove She’s a True Queen of Style
20+ Iconic Kate Middleton Looks That Prove She’s a True Queen of Style

Arkiva

Kategoritë