Sht, Maj 27, 2023
Banner Top
Banner Top
Vdes një grua nga koronavirusi në Zvicër

Një grua 74 vjeçare ka vdekur si pasojë e koronavirusit në Lozanë të Zvicrës.

Gruaja ishte e sëmurë që nga 3 marsi dhe raportohet që përveç virusit, ajo kishte vuajtur edhe nga disa probleme të tjera shëndetësore.

Zvicra në ndërkohë është duke marrë për bazë të marr edhe hapa më rigoroze sa i përket përhapjes së koronavirusit. Një prej hapave është edhe mbyllja e shkollave, por Ministri i Shëndetësisë tha që nuk beson që ky hap do të jetë i duhur – meqë fëmijët janë më së paku të rrezikuar nga ky virus.

Youtube

Arkiva

Kategoritë