Enj, Kor 29, 2021
Banner Top
Banner Top
Truku me vezën: Të verdhat e vezëve në një pako

Mënyra e pazakonshme e gatimit të vezës në TikTok i ka miliona shikime dhe miliona shpërndarje.

Veza syze, veza e zier, omëletë… Ju mund ta bëni zgjedhjen.

Mirëpo, një përdorues i TikTokut ka ndarë videon në të cilën përgatit vezë në mënyrë të pazakontë.

Të verdhët e vezës në një pako

Video e publikuar në TikTok tregon se si të bëhet “zarfi” nga veza.

∙ Thyeni vezën në tigan me bazë jongjitëse dhe ndani të verdhët.

∙ Lëreni të bardhët e vezës pak të piqet, pastaj në të ktheni të verdhët e vezës.

∙ Pastaj, butësisht dhe me kujdes rrotullojeni të bardhët e pjekur sipër të verdhës, nga të katër anët ashtu që të verdhët e vezës ta mbështillni në një pako.

Arkiva

Kategoritë