Hën, Maj 22, 2023
Banner Top
Banner Top
“Trepharm”,  prodhuesi i parë i barnave në Kosovë

“Trepharm”, është prodhuesi i parë i barnave i ndërtuar sipas standardeve evropiane dhe ndërkombëtare të cilësisë në Kosovë.

Në bashkëpunim me kompaninë amerikane “CIPEX USA”, si dhe më përkrahjen teknologjike të kompanive të tjera me renome evropiane, “Trepharm” është prodhues i barnave ndër të vetmit në rajon, i cili zbaton standardet evropiane të kualitetit dhe sigurisë ato të EU cGMP si dhe standardet ndërkombëtare të parashtruara nga Organizata botërore e shëndetësisë (ËHO).

“Trepharm” është konceptuar që nga ditët e para që perveq se do të furmizoj gjithë rajonin me produkte shumë kualitative, te jetë edhe një nga institucionet e zhvillimit të shkencës dhe edukimit të vazhdueshëm të profesionistëve tanë. 

Fabrika e barnave, posedon dy njësi të prodhimit.

“Trepharm”, posedon edhe një laborator modern I cili përveç se shërben për nevojat e saj mund të përdoret për matje të ndryshme nga Ministria e Shëndetësisë dhe agjencitë shtetërore ose private që merren me farmaceutikën.

Youtube

Arkiva

Kategoritë