Die, Maj 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Tharëset e duarve në tualete publike nuk janë higjenike

Hulumtuesit e Leeds Univeristy, kanë gjetur që tharëset e duarve në banjot publike nuk janë fare sanitare.

Sipas këtij hulumtimi tharëset e duarve kanë 27 herë më shumë bakterie se sa një peshqir.

Sipas tyre, bakteriet nga këto tharëse qëndrojnë më shumë në ajër.

Eksperimentet janë kryer në banjo të spitaleve, si në Leeds, Paris dhe Udinë të Italinës për tre muaj me radhë. /FamiljaJone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë