Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Simptomat nga psoriasis në fytyrë

Psoriasis, është një sëmundje autoimune që shkakton që qelizat të zhvillohen shpejtë.

Janë disa lloje të psoriasis dhe mund të paraqitet në disa pjesë të trupit.

Psoriasis në fytyrë mund të manifestohet me simptoma të ndyshme.

Në fytyrë psoriasis zakonisht paraqitet në këtë pjesë të fytyrës:

Tek sytë, në lëkurën mes hundës dhe buzës së epërme si dhe në ballë./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë