Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Simptomat nga gastriti

Gastriti është inflamacioni i mukozës së stomakut, pra i shtresës që mbulon stomakun nga brenda dhe kontakton me ushqimet. Është një sëmundje që shihet shpesh, sidomos tek të moshuarit. Më shpesh vihet re në formën kronike.
Simptomat e gastritit variojnë nga një individ në tjetrin, por ato të përbashkëtat janë:
Marramendje
Gjakderdhje
Dhimbje në pjesën e barkut
Të vjella

Youtube

Arkiva

Kategoritë