Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Simptomat nga cistat në vezore

Cistat në vezore, janë të shpeshta, sidomos tek gratë që ende kanë cikël menstrual.

Këto cista, zakonisht largohen vet pa ndonjë terapi dhe janë të zakonta sidomos gjatë shtatzënisë.

Cistat bëhen problematike, kur nuk zhduken dhe rriten. Ato madje, mund të jenë edhe të dhimbshme dhe rrallëherë mund të shkaktojnë edhe kancer.

Cilat janë simptomat që mund t’i keni nga cistat?

Simptomat e cistave në vezore mund të manifestohen me: gjakderdhje dhe dhimbje në pjesën e poshtme të abdomenit./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë