Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Simptomat e depresionit tek adoleshentët

Vetëvrasja ka qenë shkaktari i dytë i vdekjeve të adoleshentëve në SHBA në vitin 2017. Arsyeja e vetëvrasjeve është kryesisht për shkak të depresionit.
Depresioni tek adoleshentët është në rritje e sipër, dhe sipas hulumtimeve vajzat janë më të prekura se sa djemtë.
Por si mund ta kuptojnë prindërit që fëmija i tyre është në depresion?
Nuk kënaqen me asgjë,
Kanë probleme me gjumë,
Ndihen në faj,
Në ankth,
Ndihen të zemëruar/Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë