Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Si të ndryshon mëmësia? Fotografja e pasqyron përmes këtij projekti

Mëmësia të ndryshon! Ndonëse kalon orë të tëra pa gjumë e ke brenga më të mëdha, asgjë nuk krahasohet me dashurinë dhe lumturinë që ta dhuron fëmija.

Këtë lumturi, e ka pasqyruar një fotografe përmes një sesioni të fotografive.

Fotografja, Vaida Merkevicute -Razmislavice, ka fotografuar gratë para dhe pasi janë bërë nëna.  Këtë projekt e ka quajtur “Të bëhesh nënë” dhe ka arritur që të paraqes ndryshimet që ndodhin tek një grua, kur bëhet nënë. Sytë, e tyre në këtë projekt shprehin gjithë lumturinë e botës.

Fjalët janë të tepërta në këtë rast, prandaj shijoni këto fotografi. /Familja Jone

A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes

A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes


A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes

A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes

A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes
A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes
A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes

A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes
A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes
A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes
A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes

Youtube

Arkiva

Kategoritë