Pre, Gus 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Si duhet të ushqehemi për shëndet më të mirë? Ndiçni këshillat e mjekut!

Është shumë gabim të mendojmë se të ushqyerit e shëndetshëm kërkon punë të mundimshme, matje dhe shumë para.

Të hani më mirë dhe shëndetshëm çdo ditë, përfshin disa vendime të zakonshme të cilat do i gjeni se janë vetëm disa hapa të thjeshtë që mund t`u përmbaheni.

Për të pasur shëndet më të mirë është e thjeshtë dhe në dorën tuaj, mjafton vetëm të ndiçni këshillat e ekspertëve.

Dr. Avni Haziri – Internist/Gastroenterolog na tregon se cilat çfarë diete duhet të mbajmë për të qenë më të shëndetshëm dhe të kemi peshën e duhur.

Youtube

Arkiva

Kategoritë