Mër, Jan 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Shtatë të vdekur nga koronavirusi në Kosovë gjatë 24 orëve

Shtatë persona kanë vdekur nga COVID-19 në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit.

Rastet e vdekjes janë nga komunat: Deçan 1 rast (66 vjeç), Fushë-Kosovë 1 rast (79 vjeç), Gjakovë 1 rast (86 vjeç), Obiliq 1 rast (63 vjeç), Prishtinë 1 rast (80 vjeç), Prizren 1 rast (71 vjeç) dhe Vushtrri 1 rast (78 vjeç).

Numri total i rasteve pozitive është 71.908 raste nga 322.530 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2 dhe 1.634 raste të vdekjes.

Arkiva

Kategoritë