Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Shenja që ju po e merrni partnerin për të mirëqenë

Një lidhje kërkon shumë përkushtim nga të dy partnerët.

Gabimi më i madh  që njerëzit bëjnë në një lidhje është kur e marrin partnerin për të mirëqenë.

Zakonisht njerëzit mësohen me partnerin dhe harrojnë t’i tregojnë çdo ditë sa shumë e dojnë. Më poshtë mund të lexoni disa shenja që tregojnë që ju po e merrni parterin si të mirëqenë:

  • Harroni të jeni mirënjohës
  • Pandehni që partneri e di sa shumë ju e doni
  • Pritni që ai/ajo të kujdeset për gjëra të caktuara
  • Merrni vendime të mëdha pa u konsultuar me të
  • Nuk bëni kompromis
  • Nuk i kushtoni vëmendje kur ju flet/FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë