Mër, Nën 29, 2023
Banner Top
Banner Top
Seancat psikologjike, zgjidhje e duhur!

Shëndeti mendor dhe mirëqenia sociale e fëmijëve, çifteve dhe  familjeve ka rolë të rëndësishëm për të pasur një shoqëri të shëndoshë.

Fatmirësisht viteve të fundit është ngritur niveli i vetëdijesimit dhe njohjes së rëndësisë së punëtorëve social, edhe në vendin tonë.
Psikologu, sociologu, logopedi, pedagogu janë disa prej profesioneve që duhet të jenë prezent pothuajse në çdo institucion.

Visar Sadiku,  një ndër psikologët më të njohur në vendin tonë i cili  po kontribuon fuqishëm në shëndetin mendor çdo ditë e më shumë, tani mund ta gjeni edhe më lehtë duke u drejtuar tek Ambulanca e psikologjisë klinike “Visar A. Sadiku”.

Kjo ambulancë ofron shërbime psikologjike: seanca psikologjike, vlerësime psikologjike, seanca stimulimi për fëmijë, seanca për çifte, terapi grupore, seanca logopedike.
Ambulanca do të veprojë me staf profesionistësh nën udhëheqjen e specialistit Visar Sadiku nga ora 10:00 – 19:00

Youtube

Arkiva

Kategoritë