Mar, Nën 30, 2021
Banner Top
Banner Top
Qëndro shëndosh dhe vital – Konsumo bukën “Tonus”

“Ne jemi cfarë hamë” – kjo fjali në mënyrë figurative shpjegon rëndësinë e ushqimit në organizmin tonë. Mënyra se si ushqehemi dhe ushqimet që hamë duhet të zgjidhen me kujdes të shtuar, nëse duam të qëndrojmë vitalë.

Kur flitet për shëndetin, nuk ka se si të mos u shkojë ndërmend buka “Tonus” dhe vlerat e saj të larta ushqyese.

Vakte të këndshme, shumë vitamina, pak kalori – këtë e mundëson pikërisht kjo bukë e cila nuk përmban fare aditivë dhe është 100 për qind natyrale.

E rekomandueshme për të gjithë njerëzit, pa dallim moshe, buka “Tonus” ndihmon për forcimin e imunitetit dhe në ruajtjen e peshës adekuate të trupit, pasi krijon menjëherë ndjenjën e ngopjes.

Mund ta shoqëroni edhe me ushqime të tjera dhe ta përsosni tryezën tuaj.

Për shëndetin tuaj! Buka “Tonus” është idealja për ju!

Arkiva

Kategoritë