Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Pse pelenat Huggies janë më të mirat për fëmijët?

Huggies janë zgjedhja e duhur për më të vegjëlit tuaj për këto arsye:

Huggies -Neë born 1  (0-5 kg) dhe 2 (4-6 kg)

 • Pelena jonë më e butë
 • Linjat e buta të jastëkëve thithin lëngun mbrenda sekondave dhe krijojnë një barrierë të butë midis lëkurës dhe rrëmujës së foshnjës, duke ndihmuar në mbajtjen e lëkurës në gjendje të mire
 • Xhepi i veçantë i brendshëm ndihmon në parandalimin e rrjedhjeve
 • Materialet frymëmarrëse ndihmojnë në parandalimin e acarimit të lëkurës
 • Brez i zgjatur
 • Treguesi i lagështisë ndryshon ngjyrën kur laget

Huggies – Ultra Comfort 3 (5-8 kg); 4 (8-14kg), 4+; (10-16kg) 5, (12-22kg) 

 • Rehati 24/7
 • Kanalet aktive e thithin lagështinë dhe e shpërndajnë atë në mënyrë të barabartë dhe ulin varjen e pelenës nga mbushja
 • Materiale që mundësojnë frymëmarrjen e lëkurës
 • Brez i zgjatur
 • Formësim anatomik midis këmbëve

Huggies Pants 4, (9-14kg); 5, (12-17kg); 6,(15-25kg)

 • Të lehta për t`u vendosur
 • Material i butë me mikropore i cili e lejon lëkurën të merr frymë
 • E lehtë për ta paketuar – rrotullojeni dhe fiksojeni nga pas me ngjitës
 • Shtresa Dry Touch absorbon në sekonda dhe mban lëkurën të thatë gjatë ditës dhe natës
 • Ndjenja e përhershme “pa shqetësime” rreth belit
 • Ngjitësi fleksibil automatizon përshtatjen sipas  madhësisë së barkut të foshnjës
 • Treguesi i lagështisë ndryshon ngjyrën
 • Breza të butë elastike në këmbë për mbrojtje nga rrjedhjet shtesë
 • Ndjenja e përhershme “pa shqetësime” rreth belit si dhe absorbimi i lartë

Huggies Little Sëimmers

Pelenat Huggies Little Sëimmers ju ndihmojnë juve dhe bebit tuaj që të kënaqeni më shumë gjatë kohës së qëndrimit në ujë.

Këto pelena janë krijuar nga materiali unik i cili nuk absorbon ujë.

Youtube

Arkiva

Kategoritë