Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Pse ndodh fryrja e barkut?

Fryrja e barkut dhe ndjesia e ngopjes për një kohë të gjatë, mund të ngatërrohet me shtatzëninë.

Shumë gra, mund të përjetojnë ndjesinë e ngopjes herë pas here dhe nëse janë aktive seksualisht kjo ndjesi mund të ngatërrohet me shtatzëni.

Shtatzënia është një prej arsyeve për fryrje të stomakut, por mund të ndodh edhe për shkaqe të tjera.

Fryrja e barkut, është e zakontë përpara dhe gjatë ciklit menstrual
Ushqimet e ndryshme gjithashtu mund të shkaktojnë ndjenjën e ngopjes dhe fryrjen e barkut
Mënyra se si hani, në kuptimin se sa shpejtë e përfundimi ushqimin – mund të shkaktojë fryerje të barkut./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë