Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Pse keni kokëdhembje dhe gjakderdhje nga hundët?

Kokëdhembja dhe gjakosja nga hundët janë shumë të shpeshta, ndonëse nuk paraqesin ndonjë problem të rëndë shëndetsor.

Por ndonjëherë edhe kokëdhembje edhe gjakosja nga hundët mund të paraqiten menjëherë dhe njerëzit shpesh mendojnë që ekziston një lidhje mes kësaj.

Në shumë raste nëse keni gjak nga hundët dhe dhimbje koke, është thjeshtë një koicidencë. Në raste të tjera, faktorët  si ftohja ose alergjitë mund të shkaktojnë të dy simptomat.

Shumë rrallë, kjo mund të jetë si pasojë e një sëmundje serioze.

Gjakderdhja nga hunda mund të paraqitet, kur personi e ka të lënduar venat në hundë.

Kurse kokëdhembja mund të paraqitet për shkaqe të ndryshme e më të shpeshtat janë: për shakk të stresit, dehidratimit dhe ndërrimit të dietës.

Kurse kokëdhembja dhe gjakderdhja nga hundët mund të paraqitet për këto arsye:

Ftohja

Alergji

Infeksion në hund ose sinus

Përdorimi i disa lloj të medikamenteve

Anemia/FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë