Die, Sht 24, 2023
Banner Top
Banner Top
Protezat e padukshme për drejtimin e dhëmbëve

Protezat nuk janë gjithmonë të këndshme për t’i mbajtur. Përvec kësaj, protezat me tela vihen re shumë.
Kohën e fundit, janë protezat të padukshme që e bëjnë bartjen e tyre shumë më të lehtë.
Transpacorrect, është një metodë moderne për drejtimin e dhëmbëve, ku në të përfshihen një seri aparatesh transparente individuale.
Këto aparate janë të qeta, të rehatshme dhe praktikisht të padukshme që vendosen mbi dhëmbë.

Transpacorrect përmes një seri trajtimesh mundëson drjetimin e dhëmbëve pa u vërejtur që jeni duke e trajtuar.
Këto proteza, mund t’i vendosni në Spitalin Sirona. Komoditeti në Spitalin Sirona, është i standardit të lartë./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë