Pre, Jan 28, 2022
Banner Top
Banner Top
Pezullohet protesta e punëtorëve shëndetësorë

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës ka pezulluar protestën e paraparë për nesër.

 “Zemaj u zotua se kërkesat e FSSHK-së do të realizohen dhe për këtë ka marrë edhe mbështetjen e kryeministrit, si dhe pas vendimit për ndalimin e protestës nga ana e organeve të rendit, Këshilli Organizativ i Protestës duke i respektuar zotimet e ministrit, institucioneve shtetërore të MPB-së si dhe shëndetin e popullatës merr vendim që të pezullojë protestën e paraparë me datë 12.08.2020 dhe t’i hap rrugë dialogut social”, thuhet në njoftimin e FSSHK-së.

Arkiva

Kategoritë