Mër, Sht 20, 2023
Banner Top
Banner Top
Përparësitë nga implantet dentare

Implantet dentare, janë alternativa më e mirë për të pasur dhëmbë sa më natyral dhe të bukur.

Implantet dentare, duken si dhëmbët tuaj dhe për arsye që janë të ngulitura në kockë ato janë të përhershme.

Gjithashtu kur ju vendosni dhëmbë të tillë, mund të ju përmirësohet edhe e folura.  Me dhëmbë të tillë ju do të ndjeheni shumë rehat me to. Implantet dentare, ju ofrojnë rehati të tillë sa nuk do të keni as problem për të ngrënë.

Për të bërë implantet dentare, ju mund të drejtoheni tek Spitali Sirona – ku mund të kryhen të gjitha implantet dentare me anestezion të pjesëshëm apo të përgjithshëm, duke lehtësuar dhimbjen dhe duke kthyer buzëqeshjen që ju ka munguar.

No photo description available.

Youtube

Arkiva

Kategoritë