Enj, Sht 21, 2023
Banner Top
Banner Top
Nëntë pacientë me koronavirus në Klinikën Infektive, dy në gjendje të rëndë

Në Klinikën Infektive janë të hospitalizuar 9 pacientë me koronavirus,

“Në Klinikën Infektive, QKUK, sot me 22. 05.2020, janë të hospitalizuar 11 pacientë.

Prej tyre të sëmurë me Covid- 19 janë gjithsej 9 pacientë.

Nga 9 pacientët e infektuar me Covid 19:
• 5 pacientë janë në gjendje stabile;
• 1 pacient është me gjendje të rënduar dhe trajtohet në repart me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive si
• 3 pacientë janë në Repartin e Mjekimit Intensiv duke u trajtuar (2 raste janë në gjendje të rëndë me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive si dhe 1 rast është në gjendje kritike dhe në ventilim mekanik).

Klinika është në pritje të rezultateve për 2 pacientë”, shkruhet në njoftimin e Klinikës Infektive.

Youtube

Arkiva

Kategoritë