Enj, Maj 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Nëntë pacientë me COVID-19 në ShSKUK

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 9 pacientë të konfirmuar me Covid-19, 11 të tjerë të negativizuar, post-Covid-19.

Sipas raportit 24-orësh të ShSKUK, me oksigjeno-terapi 12 pacientë, kurse në Mjekim Intensiv janë të shtrirë 3 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 11 pacientë

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 3 pacientë

Spitali i Pejës, 2 pacientë

Spitali i Gjilanit, 3 pacientë

Spitali i Gjakovës, 1 pacient. /familjajone

Arkiva

Kategoritë