Enj, Maj 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Mundësi e mirë punësimi: Natura Therapy kërkon operatorë për shitje dhe kujdes ndaj klientit

Natura Therapy ka shpallur konkurs për operatorë për shitje dhe kujdes ndaj klientit.

Përkitazi me vendin e punës, në konkursin e publikuar nga Natura Therapy, janë të renditura edhe përgjegjësitë e punëmarrësit, të cilat janë prezantimi korrekt, shitja e produkteve dhe kujdesja ndaj klientëve që telefonojnë.

Përparësi për këtë vend pune kanë kandidatet gra mbi moshën 50-vjecare.

Kushdo që është i/e interesuar të aplikojë për pozitën në fjalë, mund të telefonojnë në numrin 045956000 dhe [email protected].

Arkiva

Kategoritë