Mër, Dhj 8, 2021
Banner Top
Banner Top
Mosha e të vdekurve nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë

Gjatë ditës së sotme u raportua për katër persona të vdekur si pasojë e COVID-19 dhe 56 të infektuar nga kjo sëmundje.

Njëri nga viktimat ishte mbi moshën 80 vjeç, ndërsa tre të tjerët ishin rreth moshës 50-59 vjeç.

Viktimat ishin nga komunat e Prizrenit, Pejës, Malishevës dhe Klinës. /familjajone

Arkiva

Kategoritë