Mër, Jan 26, 2022
Banner Top
Banner Top
Dr. Venera Berisha Muharremi

Dr. Venera Berisha-Muharremi

Profesoreshë në Fakultetin e Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës Interniste - Endokrinologe Themeluese e Poliklinikës Endomedica

Poliklinika Endomedica, Rruga Muharrem Fejza 84 Prishtinë
Në bazë të paracaktimit të terminit.
Sëmundje që trajton: Diabetin, Sëmundjet e gjëndrës tiroide, Sëmundjet Endokrinologjike dhe Hormonale, Obeziteti dhe Çregullimet metabolike.

Postime

Arkiva

Kategoritë