Mër, Jan 26, 2022
Banner Top
Banner Top
Dr. Nderim Salihaj

Dr. Nderim Salihaj

Ortoped, traumatolog osteomuskular

QKUK - Klinika e Ortopedisë, nga ora 07:00 - 14:00 (E Hënë - E Premte)
Poliklinika Olive, Prishtinë, nga ora 16:00 - 19:00 (E, Martë, E Mërkurë, E Enjte, E Shtune) Poliklinika Medina, Ferizaj, nga ora 16:00 - 19:00 ( E Hënë dhe E Premte)
Diagnostifikimin dhe mjekimin e të gjitha sëmundjeve dhe lëndimeve osteomuskulare. Diagnostifikimin me ultrazë i patologjive të indeve të buta dhe pjesëve ekstraartikulare të sistemit osteomuskular tek të rriturit. Diagnostifikimin dhe skreningun e çrregullim zhvillimor të kërdhokullave te foshnjet. Intervenimet kirurgjike të patologjive dhe lëndimeve të sistemit osteomuskular. Trajtimin konzervativ të lëndimeve të sistemit osteomuskular. Rehabilitimin postoperativ dhe posttraumatik të lëndimeve.

Postime

Arkiva

Kategoritë