Mër, Jan 26, 2022
Banner Top
Banner Top
Dr. Sci Artan Ahmeti

Dr. Sci Artan Ahmeti

Internist, Kardiolog

Poliklinika Cardioplus & Partners Rruga C, Enver Maloku, Prishtinë.
E Hënë - E Premte 15:00 - 19:00
Trajton të gjitha sëmundjet inernistike dhe kardiologjike.

Arkiva

Kategoritë