Mër, Jan 26, 2022
Banner Top
Banner Top
Dr. Flamur Marku

Dr. Flamur Marku

Pulmolog

Prishtinë dhe Gjakovë
Sipas paracaktimeve të terminit.
Trajton të gjitha problemet pulmonare: Bronkiti, Astma Bronkiale, Pneumonitë, Efuzionet Pleurale, Kanceri i Mushkërive, Sarcoidoza, etj...

Arkiva

Kategoritë