Sht, Sht 25, 2021
Banner Top
Banner Top
Dr. Ilir Bajraktari

Dr. Ilir Bajraktari

Kardiolog, Internist

Poliklinika “Arizona”, Skënderaj Poliklinika “Vital Health”, Mitrovicë
E Hënë - E Diel 15:30 - 18:00
Merret me diagnostifikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të zemrës

Postime

Arkiva

Kategoritë