Mër, Jan 26, 2022
Banner Top
Banner Top
Dr. Arbër Ismajli

Dr. Arbër Ismajli

Pulmolog

Pulmo Physio, Rr: “Hilmi Rakovica”, Bregu i Diellit, Prishtinë
E Hënë - E Premte 15:00 - 18:00
Trajton: Bronkitin kronik, astmën bronkitale, pneumonitin dhe tuberkulozin

Postime

Arkiva

Kategoritë