Mër, Sht 28, 2022
Banner Top
Banner Top
Dr. Bujar Gjikolli

Dr. Bujar Gjikolli

Specialist i radiologjisë

Rr: "Riza Cerrova" p.n. Prishtina e re, Prishtinë, Republika e Kosovës
E hënë - e premte; 07:00-13:00
Diagnostika imazherike, radiologjia intervente diagnostike dhe terapeutike.

Youtube

Arkiva

Kategoritë