Sht, Shk 4, 2023
Banner Top
Banner Top
Dr. Afrim Shabani

Dr. Afrim Shabani

Oftalmolog

Klinika Gjermane e Syrit KM i 5 i magjistrales Prishtinë - Ferizaj, Prishtinë
Në bazë të paracaktimit të terminit.
Sëmundjet që trajton: Ekzaminimet bazë dhe specifike oftalmologjike , laserfotokoagulime te pacientët me diabet, injektime intravitreale, operime të kataraktes me phacoemulsifikim dhe shumë shërbime të tjera oftalmologjike.

Postime

Youtube

Arkiva

Kategoritë