Hën, Dhj 6, 2021
Banner Top
Banner Top
MIM Spitali ofron metodë revolucionare për trajtimin e impotencës

Impotenca është një çrregullim i cili ka të bëjë me mosfunksionimin erektil. Pra, ky çrregullim ka të bëjë me pamundësinë e pasjes së ereksionit për të kryer marrëdhënie seksuale.

Trajtimi i këtij problemi seksual kërkon profesionalizëm dhe metoda të avancuara – ashtu sic i ofron MIM Spitali me metodën revolucionare ESWT

Sikurse ka qenë gjithnjë, prioritet për MIM Spitali është mirëqenia dhe trajtimi sa më profesional i pacientit, andaj ofrimi i një teknologjie të tillë të avancuar kthehet në një detyrim moral për ta.

Puna profesionale dhe aparatura të sofistikuara, këto janë elementet që e bëjnë të veçantë dhe vendin ideal për shumë shqetësime shëndetësore urologjike MIM Spitalin.

Terapia lineare e valëve jashtrupore elektromagnetike (ESWT), që e ofron ky spital,  bazohet në efektin e tyre të krijimit të enëve të reja të gjakut në indet ku aplikohen valët. Gjeneratori elektromagnetik gjeneron valë që transmetohen përmes një sonde të mbështetur në penisin e pacientit. Gjatë çdo trajtimi, sonda do të lëshojë valë në katër pika të ndryshme në penis. Procedura është plotësisht pa dhimbje, nuk kërkon ndonjë përgatitje dhe pas kësaj pacienti shkon në shtëpi.

Terapia konsiston në katër trajtime pesëmbëdhjetë minutëshe të ndara me një javë larg. Efekti i parë mund të pritet pas një muaji, dhe efekti i plotë pas tre muajsh.

Te MIM Spitali mund të kryhen shërbime, si:

Ekzaminimet urologjike:

• Ekografi

• Radiografi Direkte, Pielografi, Uretrografi

• Uroflowmetri

Litotripsi

• Heqje retrograde e gurëve në veshka dhe ureter me Stone Light LASER

• Nefrostomi

• Retograde D-JE.S.W.L Dornier

Thyerje te gurëve me valë elektromagnetikepa dhimbje (sedoanalgesion) që nga viti 2000XP green light laser

Laser vaporisation i prostates /operimi i prostates/ESWT – Trajtmi i Induracionit të penisit me valë elektromagnetikeUro-Onkologji

• Nefrektomi radikale

• Retroperitoneal Lymfadenectomi Nod Dissection

• Fibroza retroperitoneale

• Cistoprostatektomi radikale

• Prostatektomi radikale

• Orchiectomi radikale

• Penektomi radikale

Urologjia pediatrike

• Hipospadi

• Kirurgjia për reflukset /Të hapur dhe endoskopike/

• Criptorchidism / teste të pazbritur/

• Defektet kongjenitale të fëmijëve/Ekstrofi vezike, Epispadi, etj/

• Vezikat neurogjeneUrologji femërore• Inkontinenca tek femrat• Cistocel

Urologjia rekonstruktive dhe traumat

• Fistulat ureterale

• Fistulat qeskes urinare

• Proteze penile

•TraumaUrologji Endoskopike

•XP Green Laser Vaporisation i prostates

• TUR papiloma e qeskes urinare

• Uretrotomi interne

• Endoscopi Stone Light Laser -thyerje e gurëve në veshka retrograd dhe në ureter

• Thyerje e Gurët në qesken urinare

• Balonizim në ngushtimet ureterale

• Vendosje stentash në aparatin urinarTrans Rectal Biopsy e prostatësKirurgji e vogël

• Cirkumcizie (Synet)

• Varikocelektomi

• Ekscizioni i kisteve epididimare

• Hidrocelektomi

• Vazoligatur

Kontakti:

044 129 169

Adresa:


Magjistralja Gjakovë – Prizren kilometri 2 50000 Gjakova, Kosovo

Arkiva

Kategoritë