Pre, Maj 26, 2023
Banner Top
Banner Top
Mikullovci për Leze Qenën: Më latë të fundit dhe unë s’kam qare pa ardhë te ju

Aktori Adem Mikullovci ka kujtuar kolegen e tij,aktoren tashmë të tjerë, Leze Qena.

“ELIZABETE- Më shkove edhe ti..! A të kujtohet Leze kur ndejtëm bashk herën e fundit qesheshim me fatin që ne të dy mbetëm Mohikanët e fundit dhe pyeteshim se a thua cili nga ne do të shkon i pari te Xhevati: Une thash:”Leze unë do të shkoj para teje”…Ti ma kape veshin dhe më bêrtite:”Përkundrazi unë shkoj para teje,mua më ka grua e ty vetëm shok”..
Dhe ja ! Ashtu edhe ndodhi Elizabett..
Mua më lat të fundit dhe unë s’kam qare pa ardhë te ju.
Po e lëshoj perden, dhe po i fiku dritat….
Teatri i jonë Leze-u mbyll”, ka shkruar Mikullovci në Facebook.

Youtube

Arkiva

Kategoritë