Pre, Jan 28, 2022
Banner Top
Banner Top
Mbi 17 milionë njerëz të prekur me COVID-19 në gjithë botën

Më shumë se 17 milionë njerëz në gjithë botën janë infektuar me COVID-19.

Sipas Reuters, rastet me COVID-19 janë raportuar në më shumë se 210 vende dhe territore që kur rastet e para u identifikuan në Kinë.

SHBA-të prinë në listën e vendeve më të prekura nga koronavirusi.

Vetëm në SHBA janë afro 5 milionë të prekur me këtë virus.

Arkiva

Kategoritë