Mër, Sht 20, 2023
Banner Top
Banner Top
Mamatë japin ide të mençura që ua bëjnë pastrimin më të lehtë

Sipas hulumtimeve të reja nga kompania e recetave Gousto, ne shpenzojmë 34 orë duke argumentuar me të dashurit tanë çdo vit për punët e shtëpisë.

Pa dyshim që larja e ujit, nxjerrja e koshave dhe pluhurat shkakton më shumë rrëmujë.

Por për fat të mirë disa nëna shumë të zgjuara kanë ndarë truket e tyre që mund ta bëjnë jetën paksa më të lehtë – dhe ne jemi jashtëzakonisht mirënjohëse.

Njerëzit në Gousto folën me anëtarët e grupit të prindërve Motherload si pjesë e fillimit të rangut të tyre.

Ata ranë në përfundim me këtë:

Nëse çorape të çuditshme janë problem në shtëpinë tuaj dhe ju nevojitet kohë për t’i bashkuar, merrni fëmijët. Tregoni atyre ‘The Sock-Monster’ ka qenë një lojë. Tani është në duart e fëmijëve tuaj gjetja e tyre.

Spërkatja e radiatorëve me sprejin aromatik për ta bërë erën e shtëpisë të këndshme, ‘sikur të jetë freskuar’.

Nëse dyshemeja e ndotur po ua shkurton durimin, investoni në disa pantofla për dysheme, ose nëse keni fëmijë, detyroni edhe ata t’i mbathin

Për çezmat me shkëlqim, lyeni ato me pastë dhëmbësh. Ndërsa për të shkulur pjesën e poshtme të rubinetit, përdorni gjysmë limonit.

Përdorni tharëse flokësh për të larguar gjërat që ua kanë bllokuar rrugën, kështu ju mund të pastroni njëkohësisht të mbani një dorë të lirë për shfletimin e telefonit tuaj./Familja Jonë

Tags:

Lajme te ngjajshme

No Related Article

Youtube

Arkiva

Kategoritë