Hën, Sht 25, 2023
Banner Top
Banner Top
Lutja e fundit e këtij Ramazani në familjen e Elvis Naçit

Elvis Naçi lutjen e iftarit të fundit të këtijë Muaji të Shenjtë të Ramazanit, e a bërë në sofër bashkë me bashkëshorten dhe fëmijët e tij.
Madje përmes një fotoje të shpërndarë në Facebook ai iu është lutur Zotit për të gjithë besimtarët në mbarë Botën.

Postimi i tij:

Lutja e fundit per kete Ramazan!
O Zot na i prano te gjitha veprat e mira qe beme kete Ramazan dhe fali dhe meshiroi te gjithe besimtaret ne Bote. Amin.

Youtube

Arkiva

Kategoritë