Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Laboratori OLIVE “Shërbime falas për fëmijët e Sos Fshatrave të Kosovës”

Laboratori Olive tashmë e ka dëshmuar që prioritet e ka shëndetin e qytetarëve.

Jo vetëm duke sjellë oferta të shumta të pakove për kategori të ndryshme të analizave, por edhe duke sjellë aparatura, metodologji e bashkëpunime nga laboratorët më të mira Evropiane.

Edhe në këto ditë pandemie ata janë në shërbim të popullit, të cilët përveç laboratorit ofrojnë edhe shumë shërbime nga mjekë të fushave të ndryshme në rast nevoje.

Këtë javë ata kanë bërë një vepër tjetër shumë të madhe, duke krijuar një kontratë bashkëpunimi më SOS FSHATRAT E FËMIJËVE NË KOSOVË, fëmijët e të cilit institucion mund të marrin të gjitha shërbimet falas në Laboratorin Olive.

Këtë e kanë bërë të ditur në faqen e tyre në facebook stafi i Sos Fshatrave.

Më poshtë e keni njoftimin e plotë të tyre.

“Në këto ditë të sfidave shëndetësore, laboratori mjekësor Olive medical & laboratory, i vjen në ndihmë fëmijëve dhe të rinjve të SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë, duke ?????? ???̈????? ???????????? ??? ??????? ?????̈???? ?? ??????̈?,

??? ??? ?? ?????̈ ?ℎ???̈ ??̈? ???.

Jeto shëndetshëm, #RriNshpi!”

Youtube

Arkiva

Kategoritë