Mër, Jan 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Konsumimi i kosit ndihmon kundër tensionit të ulët

Pothuajse në cdo tryezë preferohet të jetë i shoqëruar, por, përvec shijes së mirë, te kosi gjejmë po ashtu edhe shumë vlera të larta për shëndetin tonë.

Të mirat që na vijnë nga kosi lidhen në shumë aspekte, sic janë: rregullimi i tensionit të ulët, largimin e gjendjes gripale, uljen e rrezikut kundër kancerit dhe përmirësimin e shëndetit të kockave.

Padyshim, të gjitha këto efekte pozitive që na sjell kosi në organizmin tonë përbëjnë një arsye shtesë për konsumimin e tij të rregullt. /familjajone

Arkiva

Kategoritë