Die, Jan 23, 2022
Banner Top
Banner Top
Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” SË SHPEJTI sjellë në Kosovë ekspertin me 29 vite përvojë në infertilitet, Dr. Hakan Kozinoglu!

Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” SË SHPEJTI sjellë në Kosovë ekspertin me 29 vite përvojë në infertilitet, Dr. Hakan Kozinoglu!

Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” vazhdon të sjellë mjekët më të njohur të fushës së Infertilitetit dhe trajtimit të çifteve në problemet e mbetjes shtatzënë.

Si një nga Institucionet më prestigjioze në vend për trajtimin e pacientëve në fushën e Gjinekologjisë, jemi të lumtur që së shpejti do sjellim në Kosovë mjekun me përvojë 29 vjeçare në fushën e infertilitetit, Dr. Hakan Kozinoglu, i cili vjen nga Turqia, duke sjellë metodat më të avancuara shkencore dhe praktike në trajtimin e çifteve që kanë probleme në mbetjen shtatzënë dhe infertilitetin në përgjithësi.

Duke ndërlidhur përvojën 29 vjeçare të Dr. Hakan si drejtor i disa Spitaleve në Turqi së bashku me embriologët e Klinikës dhe stafin tashmë mbi 13 vite në qasjen ndaj pacientëve, jemi të lumtur që pacientët kanë mundësinë të gjejnë zgjidhjet në Kosovë dhe të ju mundësohet lumturia e të bërit prindër.

Dr. Hakan, është emër i njohur në botë në fushën  e Infertilitetit dhe me një biografi shkencore shumë të pasur, duke qenë edhe si konsulent dhe ligjërues në shumë Qendra trajtuese të infertilitetit në Evropë dhe Amerikë.

Për më shumë klinikoni në linkun http://www.hakankozinoglu.com/, ose në https://american-art.net/staff/.

Për shkak të kërkesave të mëdha, për të caktuar paraprakisht terminët falas për konsultë me Dr. Hakan Kozinoglu, ju lutem telefononi në 044/045 126 188 ose 038 606 116 apo na shkruani në [email protected].

Me sloganin “Ne e bëjmë të mundur”, Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” tashmë shumë vite ka sjellë gëzim për shumë çifte, duke vazhduar traditën e të parit i cili themeloj këtë Institucion, Dr. Behar Kusari.

Prandaj, me Dr. Hakan Kozinoglu, jemi të lumtur që do vazhdojmë të njëjtin ritëm të suksesit për çiftet që kërkojnë zgjidhje në problemet me shtatzëni.

Me respekt,

Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari”

Arkiva

Kategoritë