Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Kërkesë urgjente – Dhuroni gjak në QKKTGJ!

Kërkesë Urgjente!

Në këtë kohë pandemie ndihet mungesa e gjakut si kurrë më parë, për shkak të kërkesave të vazhdueshme dhe numrit të pamjaftueshëm me dozat e gjakut.
Ju lutemi, për hirë të të sëmuarëve që kanë nevojë për gjak të vini të dhuroni gjak në QKKTGJ.

Gjendja në QKKTGJ është kritike me rezervat e gjakut!

Të gjitha masat mbrojtëse ndaj Covid-19 janë ndërmarrë sipas rekomandimeve të OBSH-së dhe IKSHPK-së.

Ju mund te dhuroni gjak dhe ne Qendrat Regjionale te Transfuzionit të Gjakut: Pejë, Prizren, Gjakovë, Ferizaj, Gjilan, Mitrovicë, Vushtrri.

Terminin e dhurimit të gjakut mund ta bëni këtu në Facebook- Transfuzioni i Gjakut.

Youtube

Arkiva

Kategoritë