Enj, Maj 25, 2023
Banner Top
Banner Top
Intervistë: Shoqata e Mamive të Kosovës

Kanë mbetur edhe pak javë deri në ditën ndërkombëtare të “Ditës së Mamive”, e cila gjithmonë shënohet me aktivitet të shumta të cilat fokus kryesor kanë të tregojnë rolin dhe punën e Mamive.

Edhe këtë vit Shoqata e Mamive të Kosovës janë duke punuar shumë në promovimin e rolit të tyre.

Magbule Elezi, drejtoreshë e Shoqatës së Mamive të Kosovës, në një intervistë për portalin “Familja Jonë” ka treguar detaje rreth shoqatës, numrit të anëtarëve, aktiviteteve dhe çdo gjë tjetër rreth tyre.

Youtube

Arkiva

Kategoritë