Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Fjalitë që nuk duhet thënë asnjë gruaje shtatëzënë!

“E planifikove apo ndodhi padashje ?”

Askujt nuk i hyn në punë grafiku i jetës suaj seksuale, ndaj mos kini druajte t’ia ktheni me një përgjigje që e meriton.

“Nuk e ke idenë sa do të rritet gjoksi! Do të fryhesh si balon”

Askush nuk ka nevojë t’i vihet në dukje, pesha e fituar, gjymtyrët e fryrë apo gjoksi disa numra më i madh vetëm që të prodhojë mjaftueshëm qumësht për foshnjen.

“A je e sigurt se duhet ta hash këtë ushqim ?”

Kam shpenzuar vetëm rreth 100 orë në Google vetëm për t’u siguruar se çfarë duhet të ha, por faleminderit për interesimin.

“Me siguri e ke djalë / vajzë.” 

Mos lidhni eksperiencën tuaj me të një gruaje tjetër. Se urinon në mëngjes herët apo se të hahen të ëmbla nuk parashikon gjininë e bebit.

“A mund ta prek barkun tënd?”

… dhe pastaj dikush e prek pa pritur një përgjigje.

“Ha ca më shumë, jeni duke ngrënë për dy!”

MITI që duhet rrëzuar një herë e përgjithmonë

“A nuk është e vështirë të dekorosh shtëpinë dhe të blesh rrobat e foshnjës kur nuk e di  gjininë?”

Jo, aspak.

Youtube

Arkiva

Kategoritë