Pre, Maj 7, 2021
Banner Top
Banner Top
Faktorët kryesor të një lidhje të shëndetshme

Eksperti i lidhjeve, Tim Lott, thotë që për një lidhje të shëndetshme duhet tre faktor kryesor siç janë: komunikimi, respekti dhe besimi.

Ai thotë që besimi është më i vështiri nga të tre faktorët.

Por përveç këtyre janë edhe disa gjëra të tjera që ndikojnë në një lidhje të shëndetshme e ato janë:

Nuk keni frikë të jeni vetvetja

I ndani detajet e ditës

Ju nuk e kontrolloni njëri-tjetrin

Ndiheni të sigurt që të ndani me të jo vetëm të mirat, por edhe emocionet negative

Të dy i pranoni gabimet dhe mbani përgjegjësi për veprimet/Familja Jone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë